Voitto kotiin!

Torstaina 17. maaliskuuta Karjasillan koululla käytiin NouHätä!-pelastustaitokilpailun aluekarsinnat. Koulustamme osallistui joukkue sekä 8C:ltä että luokaltamme 8D:ltä.Nouhata

Koulumme karsinnat käytiin helmikuussa. Karsinnoissa teoriakokeella oli suuri rooli. Kaksi voittajajoukkuetta harjoitteli Markuksen kanssa ja keskenään. Harjoiteltavia taitoja olivat mm. erilaisten tulipalojen sammuttaminen, ensiapu ja muissa vaaratilanteessa toimiminen.

Koulumme pärjäsi kisoissa loistokkaasti. 8C-luokan joukkue (Anna Luoto, Juho Talsta ja Joakim Järvinen) sijoittui sarjansa kolmanneksi ja meidän luokkamme joukkue (Mona Ståhlberg, Tiia Vakkala ja Johannes Myllylä) oli koko karsinnan paras 🙂 Aluksi teimme teoriakokeen ja lounaan jälkeen siirryimme käytännön rasteille. Rasteilla huomioimme turvallisuusriskejä, piirsimme poistumistieopasteen, asensimme palohälyttimen, valitsimme erilaisiin tilanteisiin sopivat sammutusvälineet ja toimimme tilanteessa, jossa henkilö on kuvitteellisesti syttynyt palamaan. Joukkueemme jatkaa maakuntakilpailuihin Haapajärvelle 17. huhtikuuta.

Tiia Vakkala, Mona Ståhlberg ja Johannes Myllylä 8D

Mainokset