Lauantaikoulupäivänä touhuttiin!

kirpputori2

Lauantaina 5.9.2015 Myllytullin koulussa pidettiin hyvin onnistunut kirpputoritapahtuma. kirpputori1  Kiitos kaikille osallistuneille! Tapahtumassa oli hyvinkin monenlaisia kojuja. Muun muassa vaatteita, kirjoja, elokuvia, leluja ja ruokaa myytiin paljon. Tuotot menivät luokkien luokkaretkirahastoihin.

Jenni Keräsen juttu kertoi kirkkovenesoudusta. Soudun aikana koululla oli jos jonkinlaista vilinää. Aamulla luokkien oppilaat kokoontuivat kotiluokkiin ja toivat myytäväksi tarkoitettuja tavaroita kirpputoripöytään. Kirpputori pidettiin suurimmaksi osaksi Myllärissä eli koulun liikuntasalissa, mutta esimerkiksi vohveleiden myyntipöytä oli ulkona. Tapahtuma ei ollut kokonaan kirpputoritapahtuma, vaan myytävänä oli myös arpoja, ruokaa, kasvomaalauksia ja onnenpyörän pyörittämistä.  Vohvelit erityisesti myivät hyvin ja taikina loppui kesken jo vähän ennen puoltapäivää. Tunnelmaa osaltaan loivat myös jo mainitut kasvomaalaukset, joita loihtivat muun muassa 8a:n ja 8b:n oppilaat. Ilokseni huomasin, että kasvomaalauksia teki myös erään alakoululaisen oppilaan äiti. Pitkän jonon aiheutti isä, joka muotoili ilmapalloista veikeitä hahmoja.

Tapahtuman tuotot siis menivät luokkien luokkaretkirahastoihin, ja samalla koko koulu sai yhden päivän joululomaan lisää. Tavara vaihtoi omistajaa, turhaa tavaraa ei tarvinnutkaan viedä kaatopaikalle. Loput vietiin SPR:lle.

Kaikilla oli hauskaa, ja toivottavasti ensi vuonna järjestetään uusi kirpputoritapahtuma!

Iisa Vallirinne 8b

syksy 2015

Mainokset